Arizona Racers

Arizonan kasvatus

Arizona Racers on virtuaalitalli. Arizona Racers is a sim game stable.

Arizonassa kasvatetaan laukkahevosia miltei kaikista mahdollisista laukkaroduista, sekä jonkin verran myös laukkaponeja. Laukkaponikasvatuksemme painottuu amerikkalaiseen ratsuponiin ja sen jalostukseen käytettäviin rotuihin.

Arizonan kasvatit tunnistat kasvatusliitteestä 'Zon', joka meillä tulee kasvatin nimen perään.

Laukkahevosista valitsemme jalostukseen vain huippuperiyttäjät, eli ne hevoset, jotka ovat kilpailleet menestyksekkäästi kilpalaukoissa. Suosimme kasvatuksestamme myös uusia sukulinjoja tuomalla paljon hevosia käyttöömme. Ne hevoset, jotka eivät ole menestyksekkäitä laukkakilpailuissa siirretään suosiolla uudelleenkoulutettaviksi ja rodusta riippuen ne pääsevät jatkamaan ratsun ja siitoshevosen uraa jossakin muussa Chaoslandin talleista.

KUINKA OSTAN KASVATIN?

Kun olet löytänyt mieleisesi myytävistä kasvateistamme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen chao@chaorita.net (otsikoi viesti asiaankuuluvasti). Ilmoita viestissä seuraavat asiat:

 • Minkä kasvatin tahtoisit ostaa?
 • Mihin talliin hevonen olisi menossa asumaan?
 • Kun viestiin vastataan (luultavasti myöntävästi), tulee sinun tehdä kasvatille sivut (miel. Kuukauden sisään ostosta) ja ne tulee lähettää yllä mainittuun sähköpostiin.

  MUITA EHTOJA JA OLETUKSIA

  Mitä kasvatilla pitää tehdä? Tietenkin toivomme kasvateillemme paljon jälkikasvua, mutta se ei ole millään lailla pakollista. Se on nyt sinun hevosesi, on oma asiasi mitä sillä teet. Pidä hauskaa!

  Jos tahdot rekisteröidä kasvatin VRL:n rekisteriin:

 • Kasvattajaksi merkitään talli, tunnus: ARIZ1466
 • Syntymämaa (vapaaehtoinen): USA

  Kasvattilista

  Ratsuponi (9 kpl)

  Englantilainen täysiverinen (16 kpl)

  Angloarabialainen täysiverinen (6 kpl)

  Arabialainen täysverinen (1 kpl)