Arizona Racers

Tervetuloa virtuaalitalli Arizonaan!

Kuuman (puoli)aavikon auringon alla sijaitsee vehreyttä ja luksusta uhkuva tallikompleksi. Se nousee karun maaston keskeltä, kuin kutsuva keidas. Vaan vartijat tallin porteilla eivät ole kovinkaan kutsuvia. Jos pyydät nätisti (ja kerrot että tunnet omistajan) he saattavat päästää sinut kurkistamaan sisälle.

Arizona Racers on virtuaalisen Arizonan puoliaavikolla sijaitseva laukkatalli. Toimintamme perustuu eri rotuisten laukkahevosten ja -ponien kilpailuttamiseen ja kasvatukseen.

Tervetuloa tutustumaan!

Toivoo Chao (VRL-02415), tallin omistaja, mail: chao@chaorita.net

Sivuja päivitetty viimeksi: 00/2020

Tärkeää tietoa Arizonasta

Arizona on virtuaalitalli, eli mikään sen sivuilla esitetty asia ei ole olemassa todellisuudessa. Sivuja koristavat kuvat eivät liity millään tapaa sivuilla esiintyviin tietoihin. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja -maailmasta löydät muun muassa Virtuaalisen ratsastajainliiton (VRL) sivuilta ja Virtuaaliwikistä, jonka Virtuaalioppaasta löytyy lisätietoa virtuaalihevosharrastuksesta ja virtuaalitalleista sellaista kaipaavalle.

Important information about Arizona

Please bear in mind that Arizona is a simulation game stable, which means that nothing presented or stated on Arizona's site has any realistic foundation. Photographs that embellish our site have nothing to do with the information put on the pages. It is highly recommended to visit SIM-game for Dummies if you are interested in learning more about web-based simulation games.

I'm sorry, but this page is only in finnish. If you need more information, please contact me in english (or finnish) by email: chao@chaorita.net