Hannoveryhdistyksen tapahtumakalenteri

Hevosvälitys

Hannoveryhdistys järjestää hevostenmyyntitilaisuuksia, joihin maahantuomme myyntiin hannoverinhevosia ja otamme halukkaiden kasvattajien tarjoamia hevosia myyntiin. Myyntitapahtumia pyritään järjestämään useamman kerran vuodessa. Ilmoita myytävät hannoverisi seuraavaan myyntitilaisuuteen: chao@chaorita.net otsikolla "myyntitilaisuus".

Rotunäyttelyt

Hannoveryhdistys järjestää hannoverinhevosille avoimia rotunäyttelyitä oman intonsa mukaan. Jos haluat järjestää rotunäyttelyt hannoverinhevosille, autamme mielellämme. Meille voi myös ilmoittaa näyttelyitä, joissa on vain hannovereille avoimia luokkia. Voit lähettää sähköpostilla näyttelyidesi tiedot, tai avata chat-viestin Keskustassa.

Ilmoita oma tapahtumasi

Aiotko järjestää vain hannovereille avoimia tapahtumia? Ilmoita niistä meille ja saat ilmaisen mainostuksen sivuiltamme tapahtumillesi. Myös jos tarvitset apua tapahtumien järjestämiseen, niin autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai Keskustan chat-keskustelussa. Kalenteriin hyyväksytään kaikki vain hannovereille avoimet tapahtumat, joten ilmoita rohkeasti!

Päivämäärä (VIP) Tapahtuma Järjestäjä Kutsu Tulokset
25.07.2020 (25.09.) Autumn Sales 2020 Hannoveryhdistys Kutsu
02.06.2020 (01.07.) Summer Sales 2020 Hannoveryhdistys Kutsu Seuraava til. 08/20
03.05.2020 (26.04) Rotunäyttelyt Hannoveryhdistys Kutsu Tulokset