Virtuaalinen Hannoveryhdistys

Tervetuloa Virtuaalisen Hannoveryhdistyksen sivuille. Yhdistys on perustettu tarjoamaan tietoa ja toimintaa kaikille rodusta kiinnostuneille virtuaaliharrastajille. Yhdistyksen päämääränä onkin lisätä tietoisuutta hannovereista ja innostaa uusia kasvattajia rodun pariin. Hannoveryhdistys myös kerää tietoa hannoverien virtuaalihistoriasta mahdollisimman paljon ja laajasti, ja pyrkii säilömään sitä sekä yhdistyksen sivuille, että virtuaaliwikiin.

Senpä vuoksi yhdistys ylläpitää listaa aktiivisista kasvattajista ja jalostukseen tarjolla olevista oreista, sekä tarjoaa toimintaa hannoverinhevosille muunmuassa kilpailujen ja laatuarvostelun muodossa.

Virtuaalinen Hannover-yhdistys perustettiin sabinan toimesta vuonna 2012. Se toimi aktiivisena vuoteen 2014 asti, mutta ajettiin virallisesti alas vasta vuonna 2017. 2018 oona nosti yhdityksen takaisin pystyyn, mutta sen matka kesti vain yhden laatuarvostelutilaisuuden verran. Vuonna 2019 vaihtui ylläpitäjäksi yhdistykselle Chao ja edellisestä nimestä poistettiin väliviiva (vrt. ent. Hannover-yhdistys, nyk. Hannoveryhdistys).

Tervetuloa tutustumaan!