Wyoming

Esittelyssä Wyoming

Wyoming on virtuaalitalli. Wyoming is a sim game stable.

Wyoming on tilana, kuin suoraan lännenelokuvista. Tilat ja tilukset ovat suuret, olemmehan sentään virtuaalisissa Yhdysvalloissa, mutta eivät lainkaan modernit.

Aurinkoa ja preeriaa piisaa, joten ulkoilutilasta ei tule puutetta. Tarhoja ja ratsastusalueita meillä onkin aivan mielin määrin. Tarhoihin olemme pystyttäneet sään suojia, joten varsin harva hevonen loppujen lopuksi edes asustaa meillä tallissa.

Mutta kätevähän sellainen talli on kuitenkin olla olemassa. Siellä voi laittaa hevoset kisakuntoon ja sairaiden eläinten hoitamista se helpottaa suuresti. Myös villihevosten kesytystoimenpiteet on välillä helpompi hoitaa karsinan seinien tuomassa suojassa. Minkäänlaisia moderneja hienouksia meidän tallista ei kuitenkaan löydy. Tai on meillä vesiletku tallin toisessa päässä. Kutsumme sitä pesupaikaksi. Siitä saada juokseva vesi tallille. Se on modernia, eikö vain?

Vaan kaupungin jyly ei meille kuulu. Ja vapauden pääsee meillä tuntemaan. Preeriaa on silmänkantamattomiin ja onhan se huikea tunne laukata kilpaa villihevosten kanssa. Ja niitä, villihevosia nimittäin, tallin ympäristössä vasta riittääkin. Viime aikoina työntekijämme ovat bonganneet jo useamman eri lauman, jotka käyvät vuorollaan pälyilemässä hevosiamme aidan toiselta puolelta.

Villien mustangien laumojen käydessä liian suuriksi me puutumme peliin. Meillä on osavaltion lupa lassota liiat villihevoset omaan käyttöömme. Sen lisäksi että se hyödyttää meitä ja jalostusprojektiamme, niin sen avulla pidämme myös villihevoslaumat elinvoimaisina ja geenipoolin laajempana.