Tennessee

Tennesseen tilat & tallit

Tennessee on virtuaalitalli. Tennessee is a sim game stable.

Kun ajatellaan kliseistä virtuaalitallia, jossa kaikki on suurimman osan ajasta ja kaikkialla on kaunista, niin tässä sinulla on sellainen.

Kartanotyylisesti rakennetut tallit kohoavat päärakennuksen molemmin puolin. Tilaa, valoa ja vihreyttä riittää. Tallit ja kartano ovat ulkoa klassisen kauniit, sisältä modernit ja varustettu nykypäivään sopivalla teknologialla. Väriltään rakennukset ovat puhtaan valkoiset - ja toki myös puhtaat. Ehkä maaliin on lisätty jokin likaa hylkivä ominaisuus, ken tietää?

Tarhat ja laitumet on ympäröity puhtaan valkealla lankkuaidalla, ruohon on aina vihreää - silloinkin kun se on lumen alla - ja hevoset kiiltäviä ja viimeisen päälle viriteltyjä.

Ratsastuskenttiä ja maastoreittejä löytyy jokaiseen makuun. Ne vasta upeita ovatkin, suorastaan henkeä salpaavia. Meillä pääsee ratsastamaan tai ajamaan Tennesseejoen viertä ja Blue Ridge Mountainsien hellässä varjossa, jos niin tahtoo. Meidän maastoissa on mistä valita.

Työntekijät ovat (tietenkin) alansa huippuja, alati hymyileviä ja kohteliaita (niinpniin). Kunpa tallin omistajatarkin olisi... No, onneksi kyseisellä tädillä on niin paljon talleja ja rahaa, ettei tämä ehdi jäädä pitkäksi aikaa valittamaan yhteen paikkaan.

Onkohan talli ja sen arki todellakin näin hohdokasta?