Alaska Trotters

Alaskan kasvatus

Alaska Trotters on virtuaalitalli. Alaska Trotters is a sim game stable.

Virtuaalisten orlovien suosio ei ole koskaan ollut huima, eikä orlovien määrä suuren suuri. Siksi erikoisuuksista innostunut Chao valikoi sen Alaskan pääkasvatusroduksi. Niinpä Alaska Trotters kasvattaa orlovravureita radoille ja siitokseen. Mutta koska Chao ei osaa tyytyä vain yhteen rotuun, Alaskassa kasvatetaan myös pienesti amerikanravureita. Kasvattimme tunnistat kasvattajaliitteestä 'Lask' ja 'Alaska'.

Sukulinjat Alaskassa ovat keskittyneet varsin voimakkaasti omien tuontihevostemme ympärille. Mikäli sinulla on puhdasrotuisia orlovravureita jalostuskäytössä, kuulemme niistä mielellämme enemmän. Otathan siis silloin yhteyden sähköpostitse.

KUINKA OSTAN KASVATIN?

Kun olet löytänyt mieleisesi myytävistä kasvateistamme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen chao@chaorita.net (otsikoi viesti asiaankuuluvasti). Ilmoita viestissä seuraavat asiat:

 • Minkä kasvatin tahtoisit ostaa?
 • Mihin talliin hevonen olisi menossa asumaan?
 • Kun viestiin vastataan (luultavasti myöntävästi), tulee sinun tehdä kasvatille sivut (miel. Kuukauden sisään ostosta) ja ne tulee lähettää yllä mainittuun sähköpostiin.

  MUITA EHTOJA JA OLETUKSIA

  Mitä kasvatilla pitää tehdä? Tietenkin toivomme kasvateillemme paljon jälkikasvua, mutta se ei ole millään lailla pakollista. Se on nyt sinun hevosesi, on oma asiasi mitä sillä teet. Pidä hauskaa!

  Jos tahdot rekisteröidä kasvatin VRL:n rekisteriin:

 • Kasvattajaksi merkitään talli, tunnus: ALAS4223
 • Syntymämaa (vapaaehtoinen): USA

  Kasvattilista

  Orlovravuri (6 kpl)