Linssisipsi Verm


Kuva © Stutteri Stjernen (permission)

Linssisipsi Verm on virtuaalihevonen.

Nimi Linssisipsi Verm Kutsumanimi Linssi
Syntymäpäivä 07.06.2020 Ikääntyminen 84pv = 1v (nyt 4v)
Rotu Shetlanninponi Sukupuoli tamma
Väri Mustankimo Säkäkorkeus 100cm
PainotusValjakkoajo Koulutustaso Noviisi valjakko
Rekisterinumero VH20-017-0191 Palkinnot
Omistaja Chao (VRL-02415), Vermont (VERM7728) Kasvattaja Chao (VRL-02415), Vermont (VERM7728)

#7827
Linssisipsi Verm täyttää 3v 13.02.2021 ja 4v 09.05.2021

Linssi on määrätietoinen, mutta miellyttävä tamma. Kun yhteistyöhön löytyy oikea sävel, niin arki tämän daamin kanssa sujuu kuin tanssi. Linssi tietää mitä se tahtoo ja miten se toivoo, että asiat sen kanssa tehdään ja kun ihminenkin tajuaa sen, niin hommassa ei ole mitään ongelmia. Sen sijaan jos ihminen ei tajuakaan, että tammalla on omat kaavansa toimia, niin ongelmia ilmaantuu. Linssi on nimittäin määrätietoinen myös lakatessaan yhteistyöstä ihmisten kanssa. Tamma osaa jälkittää paikallaan monta tuntia, jos menosuunta ei miellytä. Sen lisäksi se on mestari myös poistuessa päinvastaiseen suuntaan, jos ihmisen naama ei miellytä. Myös ohjasajossa tamma on jo nyt ottanut tavaksi heittäytyä kyljelleen kentän hiekkaan, jos pyynnöt tammaa kohtaan ovat sille liian arvoitukselliset, joten voidaan vain kuvitella kuinka monta kertaa Linssi tulee heittäytymään ajo-opetuksen aikana makuuasentoon. Mutta kuten sanottu, jos Linssin kanssa löytää oikean tavan toimia, niin tamma toimii kuin unelma. Se vastaa herkästi jokaiseen pyyntöön ja tekee innoissaan yhteistyötä, ja myös osoittaa kiintymystään. Vain harvat ja valitut ihmiset ovat saaneet tuntea tamman kiintymyksen osoitukset, eli Linssi on varsin valikoiva siitä, kenestä se tykkää ja kenestä ei. Toki se on myös tammalaumassa varsin syrjäänvetäytyvä ja jaksaa seurustella yllättävän harvan ponin kanssa, joten laumaeläimeksi Linssi on varsinainen introvertti.

Sukutaulu

» Isälinja: Turnipsisipsi - evm
» Emälinja: Stinging Nettle - evm

Suvun pituus on 1 polvea virtuaalimaailmassa!

i. Turnipsisipsi
KTK-II, YLA3
rnvkkokm, she
ii. Naurisjuhlat, evm
mkm, 105cm, she
iii. Kesäromanssi, evm
m, she
iie. Keittäjä-Kaarina, evm
rtkm, she
ie. Perunalastu, evm
rnvkko, she
iei. Voipallo, evm
vkko, she
iee. Perunamaa, evm
trn, she
e. Stinging Nettle
Musta, she
ei. Sting, evm
m, she
eii. The Police, evm
m, she
eie. New Day, evm
m, she
ee. Nettle, evm
m, she
eei. Lamium, evm
rn, she
eee. Urtica, evm
m, she

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos tammalla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Chao)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä Status

Linssisipsi Verm on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia. Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

Kilpailutulokset

Linssisipsi Verm kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten tamman rekisterinumero ja rekisterisivu on VH20-017-0191.

OminaisuuspisteetPeriytyvät ominaisuuspisteet
Kenttäratsastusjaos (KERJ)0 (vt. 0)0
Maastoestejaos (MEJ)129.62 (vt. 0)16.2
Esteratsastusjaos (ERJ)107.22 (vt. 0)13.4
Kouluratsastusjaos (KRJ)107.22 (vt. 0)13.4
Valjakkoajojaos (VVJ)236.84 (vt. 0, ikä rajoittaa tasoa)29.61
Askellajiratsastusjaos (ARJ)107.22 (vt. 0)13.4

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Ei hoitotarinoita.