Hitman II


Kuva © Tregoyd Topper (permission)

Hitman II on virtuaalihevonen.

Nimi Hitman II Kutsumanimi Hitti
Syntymäpäivä 21.04.2019 Ikääntyminen 90pv = 1v (nyt 8.3v)
Rotu Clevelandinruunikko Sukupuoli ori
Väri Ruunikko Säkäkorkeus 164cm
PainotusValjakkoajo Koulutustaso Vaikea valjakko, He A, 60cm
Rekisterinumero VH20-005-0020 Palkinnot
Omistaja Chao (VRL-02415), Vermont (VERM7728) Kasvattaja

#5886
Hitman II täyttää 3v 15.01.2020 ja 4v 15.04.2020

Jos kaipaat elämääsi testosteronia, niin tässä sitä on. Hitti on muhkea mies, jolla on myös muhkea ego. Herra tulee huonosti toimeen muiden orien kanssa, myös ruunat epäilyttävät tätä oria. Tammojen perään Hitti kyllä muistaa painella - välillä läpi aitojenkin. Ei ole myöskään tavatonta, että koko talli raikaa, kun jytky ori avaa ääntään ulkona tarhaileville haareminsa jäsenille. Koska tottahan kaikki maailman tammat kuuluvat tämän egoistin haaremiin. Ihmisille Hitti on häijy. Milloin on hampaat isketty olkavarteen tai kaviota koitettu osumaan kengittäjän polveen. Hitti osaa kaikki temput, eikä pelkää käyttää niitä. Orin kanssa saa siis vääntää minkä jaksaa, mutta tappelemaan ei kannata ryhtyä. Hitti on nimittäin haasteita pelkäämätön ori, joka kyllä antaa takaisin, jos tuntee kokeneensa vääryyttä.

Kaikkien oikuttelujen alla piilee kuitenkin urheiluhevonen, joka puksuttaa jokaisen annetun tehtävän läpi vaikka silkalla itsepäisyydellä, jos ei muuten rahkeet riitä. Se on ajaessa ulkomuotoonsa nähden varsin herkkä ja kevyt, suorastaan miellyttävä. Se on eteenpäinpyrkivä, muttei kuuma. Se kuuntelee ajuria, eikä kohella omia menojaan. Kaikinpuolin orin kanssa on miellyttävä treenata, sekä kilpailla. Kisapaikoillakin maastakäsin orin hallinta on haasteellista, kun ympärillä on niin paljon muita hevosia, joiden tulisi huomata hänen ylitsevuotava egonsa. Mutta kun Hitin saa kiinni kieseihin, niin orin koko olemus muuttuu sen keskittyessä työtehtäviinsä. Ehkä juuri siksi Hitin oikuttelua jaksetaan talliväen keskuudessa katsellakin, ori on nimittäin mahtava treenikumppani.

Ratsuna Hitti ei ole aivan niin miellyttävä, kuin ajaessa. Ratsastaessa se on hieman raskas ja tykkää käyttää erinäisiä keinoja päästä annetuista tehtävistä vähän helpommalla. Kuolaimeen kolmen sadan kilon voimalla painaminen tai turvan tiukka kiinnittäminen ryntäisiin ovat oriin ratkaisu moneen pulmaan, eli helpolla ei Hitin selässä ainakaan pääse. Mutta kun sen saa työskentelmään rehellisesti, niin Hitti on kyllä hieno näky kentällä. Hyppääminen sen sijaan ei ole Hitin hommia laisinkaan. Emme ole vielä päässeet selville siitä, eikö ori ymmärrä mitä hypätessä pitää tehdä vai eikö sitä vain kiinnosta. Esteillä Hitti jaksaa nostella jalkoja juuri sen parin esteen verran. Lopuista radan esteistä voikin puksutella täyttä höyryä joko ohi tai läpi sen enempää ratsastajaa kuuntelematta. Onnekseen ori loistaa valjakossa.

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm

Orin suku ei ole virtuaalimaailmassa.

i. Hitman, evm
rn, 165cm, cb
ii. Not A Hero, evm
rn, 165cm, cb
iii. Tuntematon ori
iie. Tuntematon tamma
ie. Hallelujah, evm
rn, 164cm, cb
iei. Tuntematon ori
iee. Tuntematon tamma
e. Havannah, evm
rn, 164cm, cb
ei. Lombust, evm
rn, 165cm, cb
eii. Tuntematon ori
eie. Tuntematon tamma
ee. Sahara, evm
rn, 164cm, cb
eei. Tuntematon ori
eee. Tuntematon tamma

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos orilla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Chao)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä Status
22.05.2020t. V. AbsolutionDark Lotusoma
22.05.2020t. V. EnixCapricious Cruseroma
27.05.2020o. V. HitmanMeadow's Creekoma

Hitman II on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia. Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

Kilpailutulokset

Hitman II kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten orin rekisterinumero ja rekisterisivu on VH20-005-0020.

OminaisuuspisteetPeriytyvät ominaisuuspisteet
Kenttäratsastusjaos (KERJ)0 (vt. 0)0
Maastoestejaos (MEJ)1475.92 (vt. 4)184.49
Esteratsastusjaos (ERJ)1064.38 (vt. 3)133.05
Kouluratsastusjaos (KRJ)1064.38 (vt. 3)133.05
Valjakkoajojaos (VVJ)2540.3 (vt. 6)317.54
Askellajiratsastusjaos (ARJ)1064.38 (vt. 3)133.05

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Ei hoitotarinoita.