Tröll Stall

Tervetuloa virtuaalitalli Tröll Stalliin!

Pienen islantilaiskylän laitaan on noussut ja hevosaitauksia ja niihin on aitauksiin on noussut säänsuojia. Onpa onnistuttu pieni tallikin pykäämään asuintalon vierelle. Tiluksilla kuljeskelee laumoittain toinen toistaan pörröisempiä islanninhevosia. Noista jumalten ratsuista huolta pitää nykymaailman kylähullu, erakkona eläinten keskellä elelevä Elvar.

Tröll Stall on osa Tennessee-askellajitallia, toimittaen nimellisen sisartallin virkaa. Tröll Stall kilpailuttaa jalostushevosiaan ARJ:n alaisissa askellajikilpailuissa ja kasvattaa islanninhevosia käyttöön, näyttöön ja ennenkaikkea jalostukseen.

Tervetuloa tutustumaan!

Toivoo Chao (VRL-02415), tallin omistaja
mail: chao@chaorita.net

Sivuja päivitetty viimeksi: 00/2020

Tärkeää tietoa Tröll Stallista

Tröll Stall on virtuaalitalli, eli mikään sen sivuilla esitetty asia ei ole olemassa todellisuudessa. Sivuja koristavat kuvat eivät liity millään tapaa sivuilla esiintyviin tietoihin. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja -maailmasta löydät muun muassa Virtuaalisen ratsastajainliiton (VRL) sivuilta ja Virtuaaliwikistä, jonka Virtuaalioppaasta löytyy lisätietoa virtuaalihevosharrastuksesta ja virtuaalitalleista sellaista kaipaavalle.

Slawikin kuvat: Chao on ostanut Christiane Slawikilta käyttöoikeuden käyttämiinsä kuviin, joten ei huolta, kyseiset kuvat ovat ehdottoman laillisia.

Important information about Tröll Stall

Please bear in mind that Tröll Stall is a simulation game stable, which means that nothing presented or stated on Tröll Stall's site has any realistic foundation. Photographs that embellish our site have nothing to do with the information put on the pages. It is highly recommended to visit SIM-game for Dummies if you are interested in learning more about web-based simulation games.

I'm sorry, but this page is only in finnish. If you need more information, please contact me in english (or finnish) by email: chao@chaorita.net