Chaos Danes

Kasvatus

Chaos Danes on virtuaalikennel. Chaos Danes is a sim game kennel.

Chaos Danes nimensä mukaisesti kasvattaa tanskandoggeja kaikissa väreissä. Se tarkoittaa siis keltaisia & tiikerijuovaisia (brindle), mustia & harlekiineja ja sinisiä.

Kasvattamamme koirat tunnistat kasvatusliitteestämme 'Chaos', joka lisätään jokaisen meillä syntyneen pennun nimen eteen.

Tanskandoggimme sopivat erityisen hyvin näyttöön, mikseivät myös käyttöön, mutta parhaimmillaan ne ovat loppuelämän kodissa, jossa ne mahdollisesti pääsevät jatkamaan sukua. Sellaisiin koteihin myymme koiramme kaikkein mieluiten. Tanskandoggi on suuren kokonsa vuoksi myös vaikuttavan näköinen vahtikoira vaikka hevostallille. Siksi myymme myös mielellänne pentujamme tallikoiriksi virtuaalitalleille.

Pennun osto-ohjeet

Kun olet löytänyt mieleisesi myytävistä koiristamme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen chao@chaorita.net (otsikoi viesti asiaankuuluvasti). Ilmoita viestissä seuraavat asiat:

 • Minkä kasvatin tahtoisit ostaa?
 • Kennelin tai tallin osoite, mihin koira olisi menossa asumaan?
 • Kun viestiin vastataan (luultavasti myöntävästi), tulee sinun tehdä kasvatille sivut (miel. 2 vkon sisällä ostosta) ja ne tulee lähettää yllä mainittuun sähköpostiin.
 • Muistathan, että koiran perustietoja ei saa muuttaa!

  Jos koirasta joudutaan luopumaan, niin otamme sen mielellämme takaisin.

  Pennut rekisteröidään VFCI:n rekisteriin kasvattajan toimesta! Sinun ei sii tarvitse erikseen rekisteröidä ostamaasi pentua, vaan Chao hoitaa sen puolen.

  Pentueet

  Kasvattilista

  Tallilla on syntynyt 0 kasvattia.

  NimiSyntymäpäiväVanhemmatRekisterinumeroStatus