Das Chaos

Tervetuloa virtuaalitalli Das Chaosiin!

Virtuaalisella Saksanmaalla pönöttävä siittola, Das Chaos, kasvattaa virtuaalisia hannoverinhevosia yleisempiin kilpailulajeihin (este-, koulu- ja kenttäratsastus).

Hannoverinhevonen on kuulunut kasvatusrotuihini aivan virtuaalihistoriani alusta asti. Das Chaos seuraa aiempien hannoversiittoloideni jalanjälkiä, mutta rennolla otteella ja ilman huolia huomisesta.

Tervetuloa tutustumaan!

Toivoo Chao (VRL-02415), tallin omistaja
mail: chao@chaorita.net

Sivuja päivitetty viimeksi: 02/2021

Tärkeää tietoa Das Chaosista

Das Chaos on virtuaalitalli, eli mikään sen sivuilla esitetty asia ei ole olemassa todellisuudessa. Sivuja koristavat kuvat eivät liity millään tapaa sivuilla esiintyviin tietoihin. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja -maailmasta löydät muun muassa Virtuaalisen ratsastajainliiton (VRL) sivuilta ja Virtuaaliwikistä, jonka Virtuaalioppaasta löytyy lisätietoa virtuaalihevosharrastuksesta ja virtuaalitalleista sellaista kaipaavalle.

Slawikin kuvat: Chao on ostanut Christiane Slawikilta käyttöoikeuden käyttämiinsä kuviin, joten ei huolta, kyseiset kuvat ovat ehdottoman laillisia.

Important information about Das Chaos

Please bear in mind that Das Chaos is a simulation game stable, which means that nothing presented or stated on Das Chaos' site has any realistic foundation. Photographs that embellish our site have nothing to do with the information put on the pages. It is highly recommended to visit SIM-game for Dummies if you are interested in learning more about web-based simulation games.

I'm sorry, but this page is only in finnish. If you need more information, please contact me in english (or finnish) by email: chao@chaorita.net