Ammarina Ree

FV2


Kuva © Frysk-Andaluz (permission)

Ammarina Ree on virtuaalihevonen.

Nimi Ammarina Ree Kutsumanimi Marina
Syntymäpäivä 01.02.2020 Ikääntyminen 84pv = 1v (nyt 4.2v)
Rotu Friisiläishevonen Sukupuoli tamma
Väri Musta Säkäkorkeus 163cm
PainotusValjakkoajo Koulutustaso Vaativa valjakko
Rekisterinumero VH20-040-0128 Palkinnot FV2
Omistaja Chao (VRL-02415), Sherlock Friesians (SHER5172) Kasvattaja Miltsu, Breawa

#7901
Ammarina Ree täyttää 3v 10.10.2020 ja 4v 02.01.2021

Marina on rohkea tamma, jossa on iso ripaus luonnollista johtajuutta. Tämä daami ei tosiaankaan pelkää ottaa komentoa omiin käsiinsä ja kertoa muille, miten hommat kuuluu hoitaa. Toisaalta taas Marina on myös tottunut saamaan tahtonta läpi, joka ei omalta osaltaan ainakaan helpota tamman käsittelyä. Rohkea ja tulinen tamma on sielultaan myös varsin herkkä - tai ainakin kuvittelee olevansa. Tamman tunnuslauseena voisi myös olla, että hyökkäys on paras puolustus ja siksi tätä mussukkaa onkin syytä pitää, kuin kukkaa kämmenellä. Kun Marinan kanssa löytää kultaisen keskitien, jossa tamman kanssa keskustellaan kauniisti siitä, mitä pitäisi seuraavaksi tehdä, niin se kyllä yllättää upeudellaan. Jos taas tammaa käy haastamaan, niin Marina on aina valmis pieneen tahtojen taistoon, eikä tamma ole luovuttajatyyppiä.

Mitään pelkäämätön Marina on mahtava kumppani, kunhan tamman kanssa löytää kuuluisan kultaisen keskitien. Siinä missä muut hevoset juoksevat karkuun pelottavaa asiaa, niin Marina juoksee pelottavaa asiaa kohti. Osaksi uteliaana, osaksi johtajan vaistonsa ajamana - uhka pitää tietenkin poistaa... Tämän hevosen kanssa ei ainakaan tarvitse pelätä, että se säikähtäisi. Kai sekin jotain turvallisuuden tuntoa luo, vaikka tamma itse ei välttämättä kaikkein turvallisin, saati tasaisin, hevonen tallissa olekaan?

Sukutaulu

» Isälinja: Heller fan Vever - evm
» Emälinja: Proud of You - evm

Suvun pituus on 1 polvea virtuaalimaailmassa!

i. Heller fan Vever
m, 163cm, fri
ii. Holbe fan Vever, evm
fri
iii. Mewes fan Vever, evm
fri
iie. Roza fan Vever, evm
fri
ie. Ymke fan Vever, evm
fri
iei. Wiard fan Vever, evm
fri
iee. Elske fan Vever, evm
fri
e. Proud of You
KTK-III
m, 164cm, fri
ei. Starless Night, evm
fri
eii. Revolution of Wildness, evm
fri
eie. Rock'n Roller, evm
fri
ee. Once Upon a Time, evm
fri
eei. Born To Be God, evm
fri
eee. Hunted Dance, evm
fri

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos tammalla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Chao)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä Status

Ammarina Ree on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia. Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

Kilpailutulokset

Ammarina Ree kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten tamman rekisterinumero ja rekisterisivu on VH20-040-0128.

EsteratsastusKouluratsastusKenttäratsastusValjakkoajo
Ominaisuuspisteet651.7 (vt. 2)1006.88 (vt. 2)0 (vt. 0)1049.95 (vt. 2)
Periytyvät ominaisuuspisteet*81.46125.860131.24

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

FV2
5 + 1 + 2 + 5 + 9 = 22

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Kirjoittaja: Chao, Päivämäärä: 2020-06-09

Kimeä hirnunta raikasi trailerista jo ennenkuin yhdistelmä ehti kääntyä tallin pihaan. Pablo tuijotti myrtsinä eteensä eikä puhua pukahtanut hypätessään kuskin penkiltä alas. "No? Onko se kaunis?" Huusin miehelle pikakävellessäni kohti trailerin takaluukkua. Olin vähän harmissani etten ehtinyt Pablon mukaan hakemaan ostamaani nuorta tammaa, koska minulla oli kädet täynnä kahden muun tallille hommatun friisiläisen kanssa. "Onhan se ulkoa. Sisältä se on..." Pablo jätti lauseen roikkumaan. Tiesin kyllä miten se päättyisi. Pablo ei pitänyt tulisista tammoista. Mies unohti välillä, että minä pidin. Ainakin välillä. Aloin jänistää. Entä jos emme pärjäisi tamman kanssa? Pablon ilme oli ollut harvinaisen kireä, ei mies yleensä pienistä ottanut itseensä...

Pelonsekaisin tuntein kapusin trailerin sivuovesta sisään. Minua olivat vastassa uteliaat korvat ja kimeä hirnunta. Tamma oli oikea kaunotar. Niin nuoreksi se oli varsin hyvin kehittynyt ja sen musta karva kiilteli - toki hiestä, mutta kiiltelipä kuitenkin. Sitten trailerin lattiaa kumisutti terävien kuopsutusten sarja, joka jatkui kunnon potkulla lastaussiltaan. Pablo kirosi ulkona. Irrotin nopeasti tamman kuljetusnarun ja huikkasin Pabloa avaamaan sillan.

Pieni friisiläinen yritti samantien sinkoutua ulos kuljetusyhdistelmästä, mutta takapuomi onneksi otti vastaan ja pääsin käymään ensimmäisen keskusteluni Marinaksi ristimäni tamman kanssa. Pablo nojasi kyllästyneenä trailerin seinään ja huokaili raskaasti. Kun tamma oli kärsivällisesti odottanut lupaa astua ulos aluksesta avasi Pablo takapuomin ja tamma peruutti minun pyynnöstäni ulos. Tallipihalla raikui taas kimeä tammavarsan hirnunta, johon muutama ori vastasi innokkaana. Pablo irvisti ja painui hakemaan jonkun siivoamaan traileria puolestaan.

Minä en saanut silmiäni irti Marinasta. Tuosta upeasta mustasta karvapallosta, joka oli tehty tulesta ja tappurasta. Tästä tulisi vielä hauska matka. Mietin lähtiessäni tamman kanssa kohti sen uutta kotia.